Frågor och svar

Är det verkligen gratis?

Ja. Samtliga bilder kan du ladda ned helt gratis. Vi lägger hela tiden till nya bilder i mån av tid och det är viktigt för oss att du hittar precis det du behöver. Då största delen av arbetet sker manuellt och är tidskrävande så blir vi givetvis jätteglada för dina donationer. Du bestämmer själv belopp.

Hur får jag använda bilderna?

Bra att du frågar! Bilderna ligger under licensen CC0 vilket betyder att du kan kopiera, ändra, dela, sälja och publicera bilderna precis som du vill. Det gäller även för kommersiellt bruk. Du behöver inte fråga om lov eller hänvisa till oss. Dock får de inte användas för brottsliga ändamål, kränkning eller pornografi.

 

CC0

Får jag använda bilderna i annonser, nyhetsbrev, sociala medier och bloggar?

Yes. Kör hårt och använd det du hittar precis som du vill. Du kan till och med använda dom för tryck och reklam.

Finns bilderna att hitta någon annanstans?

Yupp. Alla bilder går att hitta någonstans på nätet. Vi sammanställer bilderna från en rad olika källor och indexerar dom på svenska. Dessutom försöker vi bara få med de snyggaste vi hittar så att du snabbt hittar bilderna som är av relevans för dig.

Vilka driver denna sida?

Vi som driver denna sida jobbar på Spin Media och arbetar dagligen med grafisk formgivning. Anledningen till att vi även lägger kärlek på detta är för att vi tycker att det saknas en grym svensk tjänst för att just kunna hitta snygga bilder.

Kan jag kontakta er?

Jättegärna! Du kan maila till oss på info@spinmedia.se eller använda dig av kontaktknappen som du ser på sidan.


Skapa gratiskonto redan idag!

Powered by moviekillers.com